homepage 728x90

4 martie 2015

Biletul zilei 4 martie 2015

Sport
Competitie
Eveniment
Pronostic
Cota
Rezultat
Status
FotbalANGLIA - ChampionshipNorwich - WiganNorwich1.530-1Pierdut
FotbalANGLIA: Premier LeagueQPR - ArsenalArsenal1.501-2Castigat
FotbalANGLIA: Premier LeagueLiverpool - BurnleyLiverpool HA-11.5252-0Castigat
FotbalANGLIA: Premier LeagueMan City - LeicesterMan City HA-1.51.702-0Castigat

Cota Finala 5.96

Lupta pentru promovare este apriga in Championship, primele 6 echipe fiind despartite de doar 5 puncte. Cei de la Norwich se afla momentan pe locul 5, avand 62 de puncte dar si un meci mai putin disputat. O victorie astazi pe teren propriu cu cei de la Wigan iar aduce la egalitate de puncte cu Derby si Watford, ocupantele locurilor 2 si 3 in clasament, si la doar un punct de Middlesbrough, locul 1. De mentioned ca primele 2 locuri asigura promovare directa iar locurile 3-6 vor juca in play-off. Oaspetii de astazi se afla pe penultimul loc in clasament, cu doar 28 de puncte dupa 34 de etape si par deja ca si retrogradati, avand in vedere ca ii despart 9 puncte de ultimul loc netrogradabil. Predictia mea pentru pariul de astazi este o victorie a celor de la  Norwich.

Desi Arsenal nu a excelat in deplasare in acest campionat, in meciurile de acasa au obtinut victorii importante. QPR se lupta in acest moment sa se salveze de la retrogradare, momentan ocupand locul 18 (primul retrogradabil) cu doar 22 de puncte obtinute in 26 de meciuri jucate. Sa nu uitam ca in ultimele 4 etape disputate pe teren propriu, cei de la QPR au marcat o singura data. Predictia mea pentru pariul de astazi este o victorie a celor de la  Arsenal.
Liverpool primeste astazi vizita celor de la Burnley, o echipa care se lupta pentru salvarea de la retrogradare si care poseda o defensiva modesta. Cu moralul ridicat dupa victoria din etapa precedenta contra celor de la Man City, Liverpool va pune presiune pe adversari inca de la inceputul partidei asa ca predictia mea de astazi este o victorie a celor de la Liverpool, cu handicap asiatic de -1.


Dupa doua esecuri greu de acceptat pentru Man City, primul cu Barcelona care i-a cam scos din cursa CHL. apoi la Liverpool care le-a diminuat sansele de a o mai prinde din urma pe Chelsea, gazdele vor juca in mod sigur doar la victorie. Putine echipe au reusit sa ia puncte pe Etihad, sau chiar sa piarda la un scor decent, asa ca predictie mea de astazi este o victorie a celor de la Man City, cu handicap asiatic de -1,5.

Niciun comentariu: